SRBIJA Tijelo muškarca pronađeno u stanu, mrtav je već pet godina?

Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su susjedi sa radnicima htjeli da provjere sigurnost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Tijelo je bilo uveliko u fazi raspadanja, a kako neslužbeno saznaje Blic čovjek je po svemu sudeći preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina.

“Čovjek je bio samotnjak, nismo ga viđali uopće. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliži susjedi. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom”, rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa susjedima pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provjere električne instalacije.

Neki susjedi su reporterima ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris.

Sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Poslije odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR

Karađžićeva obrana traži ustupanje novog dokumenta za reviziju presude

Obrana bivšeg predsjednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića zatražila je od Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove da se odredi sudac koji će omogućiti...