SRAMOTNO Bubnjar Dine Merlina o prosvjedu Hrvata zbog preglasavanja: ‘Ma tenk poslat i opleti’

Bubnjar Dine Merlina Amar Češljar o prosvjedima Hrvata zbog preglasavanja koji su se održali u Mostaru 11. listopada iznio je mišljenje koje je zgrozilo širu javnost, piše Pogled.ba.

Na portalu Klix.ba komentirajući prosvjede u Mostaru pod naslovom “Protesti u Mostaru: Okupljeni poručili da Komšić nije njihov predsjednik” jasno je napisao “Ma tenk poslat i opleti. Ovo je ba ludilo. Nema tu glave za razgovore”.

Amar Češljar slovi za jednog od najboljih bh. bubnjara koji iza sebe ima bogatu karijeru. Više od 15 godina surađuje s Dinom Merlinom, a najviše ga pamtimo po grupama Punkt i Sarajevo Jazz Gureilla.

Inače prosvjedna šetnja u Mostaru je održana 11. listopada u 18 sati u organizaciji ‘Hrvatske mladosti’ zbog rezultata nedavno održanih izbora u BiH. Na prosvjedu se okupilo nekoliko tisuća studenata i građana.

Prosvjednici su željeli izraziti nezadovoljstvo činjenicom da su Željka Komšića, za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, izabrali Bošnjaci, a ne Hrvati.

Prosvjednici su nosili transparente “R.I.P. Democracy” i “Not My President”, a šetnja koja je krenula ispred Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru okončana je paljenjem svijeća ispred Ureda hrvatskog člana Predsjedništva BiH,, te je sve prošlo bez incidenta./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Postoji li “idealno vrijeme” za rađanje djece?

Postoji li "pravo vrijeme" kada trebate zatrudnjeti? Koga god pitali, dat će vam drugačiji odgovor, a možda je najbolje poslušati savjete ovih mama koje...