RODITELJI KAŽNJENI

Spriječeni maloljetnici u izazivanju incidenta

Mostarska policija spriječila je u četvrtak večer maloljetnike u izazvanju incidenta, a njihove roditelje novčano kaznila.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), u četvrtak oko 21,00 sati PU Mostar je obaviještena da se na lokalitetu Španjolskog trga u Mostaru skuplja veća skupina osoba u crnim duksericama s kapuljačama na glavi.

Dolaskom na lice mjesta djelatnika policije, spomenute osobe su se dali u bijeg prema parku Zrinjevac, oglušujući se na naredbe djelatnika policije da stanu. Djelatnici policije su sustigli tri osobe i to, malodobne L.V.(2005.), G.J.(2004.) i N.O.(2004.) koji su tom prilikom policiji predali teleskopsku palicu.

Također, u blizini zgrade Gimnazije pronađene su skupljene veće količine kamenica i boca.

Navedene osobe su dovedene u službene prostorije PU Mostar, pozvani su njihovi roditelji te im je uručen prekršajni nalog u iznosu od 500 maraka, stoji se u priopćenju./FENA/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠEF KLUBA ZASTUPNIKA HDZ- HNS BiH

LOVRINOVIĆ: Varaju nas od 1990. I kada bi formirali Vladu FBiH ništa ne bi napravili

Zastupnik HDZ-a u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine Nikola Lovrinović komentirajući neuspješne pregovore Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića u vezi izmjena Izbornog zakona,...