Hrvatski Medijski Servis

SPLIT: Djevojčica koju je ugrizao pas zadržana u bolnici; Policija: Nema kaznenog djela

Četrnaestogodišnja djevojčica koju je u petak navečer ugrizao pas na splitskom Kmanu zadržana je u bolnici i njeno je stanje stabilno, izvijestili su u subotu iz splitskog KBC-a.

Dežurni liječnik na Odjelu dječje kirurgije Davor Todorić rekao je za Hinu da je djevojčica na Odjel zaprimljena sinoć nakon čega joj je obrađena rana na zapešću ruke.

Nije bilo razloga za operativni zahvat, no u bolnici je zadržana kako bi se pratilo njeno zdravstveno stanje i infekcija. O svemu je obaviještena i epidemiološka služba.

Teže je ozlijeđena, slomljena joj je kost

Djevojčica je nastradala sinoć u 20:30 sati u Benkovačkoj ulici gdje je na povodcu šetala svog psa staforda. Pored njih je prošao 57-godišnji muškarac s tornjakom i mješancem. Navodno ta dva psa nisu bila vezana te je počeo okršaj dvaju pasa i staforda. U metežu je lakše ozljede zadobio vlasnik dvaju pasa, dok je djevojčica zadobila ugriz na desnoj šaci.

Policija podnijela samo prekršajnu prijavu

Policija je potvrdila da se radi o težoj tjelesnoj ozljedi s obzirom na to da joj je slomljena kost.

Protiv 57-godišnjeg vlasnika dvaju pasa policija je podnijela prekršajni nalog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira jer za sada nema elemenata kaznenog djela./H/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte