Španjolski novinar: Modriću su ponudili 60 mil. po sezoni, bio bi to brutalan kraj

Luka Modrić u Real Madridu ili izvan njega nakon kraja ove sezone? Konstantno je to pitanje medija i navijača…

Španjolski novinar Eduardo Inda uvjeren je da će Modrić na ljeto prihvatiti ponudu iz Saudijske Arabije. Inda je bivši direktor El Munda i Marce, danas prvi čovjek Okdiaria.

“Rekao sam da je Modrić imao ponudu iz Saudijske Arabije. Ostao je zbog trenera. Nakon nekoliko mjeseci on nije ni 12. ni 13. igrač momčadi. Zbog toga je uzrujan”, rekao je Inda u programu El Chiringuita i nastavio:

“Na lijep je način, jer on je pristojan, rekao Carlu Ancelottiju da je izigran. Ancelotti mu nije bio rekao da će biti starter, ali mu je rekao da će igrati i da računa na njega. Računa li zaista? On je 15. ili 16. igrač ove momčadi. Ideja kluba je ne produljiti mu ugovor i pustiti ga da ode u ljetnom prijelaznom roku.”

Spomenuo je pritom i mogući povratak Modrića u hrvatski nogomet, no Inda ne misli da će se odlučiti na tu opciju, piše SK.

“Mislim da će pokušati vidjeti što može s avanturom u Saudijskoj Arabiji. To je jako puno novca. Prvo su mu ponudili 40 milijuna eura, a onda 60 milijuna eura po sezoni. Bio bi to brutalan kraj njegove karijere”, zaključio je Inda./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img