DOMALJEVAC

Smrtno stradao 74-godišnjak pri radu s traktorom

Iz Ministarstva unutarnjih poslova ŽP izvijestili su o jučerašnjem tragičnom događaju u Domaljevcu u kojem je smrtno stradao mještanin.

Prilikom rada sa svojom radnim strojem (traktorom), teške ozljede je zadobio 74-godišnji I.Ć. iz Domaljevca, nakon čega je prevezen u Dom zdravlja Domaljevac.

Od strane dežurnog liječnika konstatirana je smrt uslijed zadobijenih ozljeda. Očevid su obavili istražitelji SKP-a ŽP, te kriminalistički tehničar, a o istom je upoznata dežurna Županijska tužiteljica ŽP, izvijestili su iz MUP-a ŽP. Iz istog izvora je informacija u kojoj se navodi kako je PS Orašje u protekla 24 sata zaprimila prijave dva kaznena djela ‘Teška krađa’.

Očevidom su potvrđeni navodi prijavitelja o provalama u ugostiteljski objekt ‘Posavac’ u Ugljari, kao i u trgovinu ‘Nova Bosna’ u Orašju. O navedenim djelima upoznat je dežurni istražitelj OKP-a PU Orašje koji je u svezi istog postupio po zakonu predviđenim mjerama i radnjama./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAJPOPULARNIJA NOGOMETNA LIGA NA SVIJETU

Klubovi Premier lige mogu igrati pripremne utakmice

Klubovima Premier lige dopušteno je igranje pripremnih utakmica uoči nastavka prekinutog engleskog prvenstva, koji je predviđen za 17. lipnja, objavili su u utorak britanski...