SLOVAČKI MEDIJI: Hrvati su nas rastavili na dijelove

Nakon što su danima podgrijavali atmosferu uvjereni kako će srušiti svjetske doprvake, Slovaci su doživjeli bolno triježnjenje.

Hrvatska je u Trnavi odigrala sjajnu utakmicu deklasiravši suparnika 4:0, premda je moglo biti i uvjerljivije.

– Hrvatska nas je rastavila na dijelove. Ništa nismo pokazali, igrači su zaslužili zvižduk s tribina, piše SME Šport.

– U slovačkoj ekipi nije bilo kemije, obrana je bila propusna, a napad sterilan. Bilo je to kao majstorska igra s pripravnikom. Svjetski doprvaci su pokazali veliku kvalitetu, piše Šport.

Pravda prenosi kako je slovačka reprezentacija još i dobro prošla: – Bio je to debakl godine. Hrvati su uništili Slovake.

– Nadam se da ćemo se oporaviti od ovog poraza, izjavio je kapetan slovačke vrste Marek Hamšik dodavši: – Mogli smo primiti još koji pogodak. Dobili smo veliki šamar. Protiv Mađarske moramo biti puno bolji.

Slovački izbornik Pavel Hapal je istaknuo kako je pobjeda Vatrenih više nego zaslužena.

– Hrvatska je odigrala veliku utakmicu. Napravili smo ogroman broj pogrešaka. Nažalost, nismo uspjeli, istaknuo je slovački stratreg.

Novi Čas piše kako je to bio besmislen nastup slovačke reprezentacije.

– Nitko nije očekivao da će Hrvatska odigrati tako dobro. Ako je itko sumnjao u njihovu kvalitetu, u Trnavi je stigao odgovor, piše Novi Čas./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RADONČIĆEV SBB

Komšić i DF su bučni vjetar u političkim pantalonama SDA

Savez za bolju budućnost BiH oglasio se priopćenjem za javnost, u kojem je žestoko napao Demokratsku frontu Željka Komšića. - Umjesto da prizna svoju krivicu...