ŠKORIĆ “SPUSTIO” DŽAFEROVIĆU: Ljubitelji Hamasa iz vrha SDA bit će poraženi; a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji

Potpredsjednik Odbora za nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora Petar Škorić (HDZ) na Facebooku je odgovorio prvom bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću. Među ostalim, napisao je kako se Džaferović kao islamist predstavlja Europljaninom te kako će ljubitelji Hamasa iz vrha SDA biti poraženi, a Hrvatima neće trebati nikakve Ahdname.

Objavu sa Facebook stranice Petra Škorića HMS prenosi u cijelosti:

Besprizorne klevete nezahvalnih moralnih mizerija iz bošnjačkog političkog vrha i raznih islamista postale su, nažalost, dio sveukupnog bošnjačkog društvenoga mainstreama.

Besramnost “zaboravljanja” ogromne logističke i humanitarne pomoći Bošnjacima od strane Hrvata već je ušlo u antologiju beščašća, dok je monstruozna kleveta “o agresiji Hrvatske”, jasan pokazatelj kako je nedvojbeni krajnji cilj Bošnjaka stvaranje islamističke okupacijske zone od cijele BiH, baš kao u vrijeme Osmanskog carstva. Oni za to danas koriste eufemizam “građanska BiH bosansko-bošnjačke nacije”. Služe se provjerenim obrascima – klevetama, krivotvorenjima, lažima, optužbama i napadima. Bilo vojno kao 1993., bilo politički od tada do danas.

Bezumnost klevete koja se tiče “agresije” dovoljno besmislenom čine samo dva krucijalna događaja, uz desetine drugih : Izlazak Hrvata 1992. na referendum u BiH bez kojeg NITKO ne bi uopće priznao BiH uz istodobno službeno priznanje od strane RH, te SLUŽBENI POZIV “agresoru” 1995. od strane Predsjedništva BiH da RH uđe sa HV u BiH i da je spasi od velikosrpske okupacije i masovnih zločina!

Sve je to svima poznato te će ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA i drugih organizacija, sasvim sigurno biti poraženi a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji kojemu neće biti potrebne ničije Ahdname!

A Džaferović zaboravlja kako je svojedobno i sam Alija Izetbegović uputio zahvalu za humano postupanje prema Bošnjačkim izbjeglicama i ranjenicima na splitskom širem području, to umjesto da vrši pritisak na pravosuđe u procesuiranju ratnih zločina koje je počinila Armija BiH i njeno krilo El-mudžahid, on se kao islamist predstavlja Europljaninom.

/HMS/

1 COMMENT

  1. Škoriću da možda džaba ne krečiš. RH je u Washingtonu prodala Hrvate HB isto ko Sanader INU. I to kao što vam se Mađari danas smiju, smije vam se i Sarajevo. I sad bi ti kao nešto ispravio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije