Hrvatski Medijski Servis

SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA, IPAK, ODRŽANA Telefonom dogovorili produženje privremenog financiranja

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na telefonskoj sjednici danas je donijelo Odluku o privremenom financiranju institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza BiH za razdoblje listopad – prosinac 2019. godine u iznosu 237.500.000 KM, što predstavlja četvrtinu sredstava odobrenih za financiranje institucija BiH sukladno Zakonu o proračunu institucija Bosne i Hercegovine i medunarodnih obveza BiH za 2018. godinu, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ministarstvo financija i trezora Bosne i Hercegovine će u suradnji s Uredom za zakonodavstvo Vijeća ministara BiH pripremiti ovu odluku za potpisivanje i objavu u „Službenom glasniku Bosne i Hercegovine“.

Podsjećamo da je Vijeće ministara BiH još u siječnju ove godine utvrdilo Nacrt zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza za 2019. godinu i uputilo ga Predsjedništvu BiH, ovlaštenom za njegovo predlaganje. No, Parlament BiH još nije usvojio proračun za ovu godinu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte