Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Širokobriježanin genijalnom porukom nasmijao Hercegovinu

Foto: Facebook

Zahvaljujući uspjesima sportaša, za Široki Brijeg se čulo diljem regije pa i Europe. Sve to bilo bi teško bez potpore navijača, koji se uvijek trude da naprave odličnu atmosferu te na taj način pomognu svom klubu.

Već je postao običaj da Škripari prije utakmica nastoje alarmirati što veći broj građana Širokog Brijega pomoću raznih plakata, letaka, transparenata… koji su načešće postavljeni na prometnijim mjestima u gradu. Na njima su najčešće slogani poput “Svi na sjever”, “Svi na Pecaru” itd.

Ali što kada za utakmicu vlada toliki interes da kapaciteti sportskog borilišta jednostavno ne mogu primiti sve zainteresirane?

Takva je situacija nastala pred odlučujući susret finala prvenstva BiH u košarci između HKK Široki i KK Spars, piše Hrvatski Medijski Servis.

Situaciju je najbolje sažeo duhoviti uradak Širokobriježanina koji je na svom Facebook profilu objavio dorađenu fotografiju na kojoj je navijačima poručio “Ne morate baš svi..” te tako nasmijao svoje pratitelje, a vjerujemo i sve Vas koji ste vidjeli ovaj uradak./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte