Široki ima novu desetku

Petar Mišić novi je igrač NK Široki Brijeg i prvo pojačanje Plavo-bijelih za proljeće.

Dvadesetdevetogodišnji krilni igrač na Pecaru stiže iz HŠK Zrinjski Mostar i to na posudbu do kraja sezone, piše Jabuka.tv.

Zahvalan sam sportskom direktoru i rukovodstvu kluba na ukazanoj prilici. Vrlo dobro znam gdje dolazim i što se od mene očekuje. Vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo i ostvariti zacrtane ciljeve, izjavio je Petar Mišić nakon potpisa na Pecari.

Podijelio je i zanimljivu poveznicu koju ima sa Širokim Brijegom.

Široki Brijeg je prava nogometna sredina. Znam koliko ljudima u gradu i Hercegovini znači ovaj klub i njegov uspjeh. U to sam se uvjerio i tijekom mnogobrojnih razgovora s mojim prijateljem Čukijem (Tomislav Čuljak, nap. a.), koji je svoju bogatu nogometnu karijeru zaključio upravo na Pecari i ostao u srcima mnogih navijača. Neka tako bude i u mome slučaju“, dodao je Mišić.

Mišić je stasao u HNK Cibalia Vinkovci, a onda ga je 2013. godine kupio GNK Dinamo Zagreb i ostavio na posudbi u matičnom klubu. Kasnije je tijekom karijere igrao za NK Lokomotiva Zagreb, NK Slaven Belupo i RNK Split, te švicarskog drugoligaša FC Aarau, odakle je početkom 2021. godine došao u bosanskohercegovački nogomet.

U elitnim razredima hrvatskog i bosanskohercegovačkog nogometa Mišić je do sada upisao točno 200 nastupa, navodi klub s Pecare./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img