ŠIROKI BRIJEG: Postavljena zaštitna ograda na opasnom zavoju u Klancu

U ponedjeljak je na kritičnom mjestu u Ulici Alojzija Stepinca u Širokom Brijegu postavljena zaštitna ograda, piše Jabuka.tv.

Zaštitna ograda u dužini od 120 metara postavljena je na oštrom zavoju u naselju Klanac kod Gradske mrtvačnice gdje se godinama događaju prometne nesreće, a pogotovo za vrijeme kišnih dana.

S obzirom da vozače od velike provalije i slijetanja u korito rijeke Ugrovače nije dijelilo ništa, postavlja se pitanje zašto ograda nije postavljena ranije. Zabilježeno je nekoliko izlijetanja u provaliju, no na svu sreću nije bilo smrtnih posljedica, piše Jabuka.tv.

Zavoj će i dalje ostati jednako kritičan i opasan, no barem je postavljena ograda koja bi trebala spriječiti slijetanje automobila u provaliju.

Nakon ovoga, logičan i zasigurno prijeko potreban korak, će biti učiniti kolnik grubljim kako bi se spriječila moguća proklizavanja. Također, apelira se vozačima da u ovom zavoju maksimalno prilagode brzinu trenutačnim uvjetima na cesti./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LJUBUŠKI

Dom zdravlja dobio vrijednu donaciju medicinskih uređaja

Vrijedna donacija medicinskih uređaja i zaštitne opreme u srijedu je stigla u Dom zdravlja Ljubuški.Riječ je o donaciji tvrtke Elektro Milas d.o.o. koja je...