Hrvatski Medijski Servis

ŠIROKI BRIJEG: Obnovljena područna škola Donji Crnač

U sklopu projekta poboljšanja energetske učinkovitosti i u svrhu poboljšanja uvjeta za održavanje nastave, na područnoj osnovnoj školi u Donjem Crnču u Širokom Brijeg izvedeni su radovi na zamjeni vanjske stolarije, utopljavanju tavanice, fasaderski radovi, a zamijenjen je i dotrajali krov.

Škola u Donjem Crnču dobila je i centralno grijanje, a ukupna vrijednost radova prelazi 100 000 maraka, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Grada Širokog Brijega.

Federalno ministarstvo prostornog uređenja financiralo je projekt sa 70 000 maraka kroz dva poziva. Grad Široki Brijeg aplicirao je u 2018. godini i tada osigurao 50 000 maraka, dok je u 2019. godini osigurao 20 000 maraka. Ostatak potrebnih sredstava osigurano je kroz Proračun Grada.

Početak školske godine u Zapadnohercegovačkoj županiji planiran je u ponedjeljak, 9. rujna, kao i nastava u navedenoj školi, a do tada će se okončati sitni i završni radovi kako bi djeca mogla sjesti u svoje školske klupe, stoji u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte