Hrvatski Medijski Servis

ŠIROKI BRIJEG: Nakon posjete izaslanstva Crvenog križa Grada Zagreba u planu potpisivanje sporazuma sa Crvenim križom ŽZH

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić danas je primio izaslanstvo Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba na čelu s ravnateljem Petrom Penavom i predstavnicima Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke predvođeni tajnikom Josipom Zelenikom.

Na samom početku susreta predsjednik Vlade pozdravio je prisutne te istaknuo važnost suradnje Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke. Predsjednik Ćosić izrazio je nadu da će ovakva suradnja i primjeri dobre prakse doprinijeti daljnjem unaprjeđenju rada naše županijske organizacije Crvenog križa kao i razvoju zajedničkih projekata koji će rezultirati poboljšanjem kvalitete života građana. Vlada Županije Zapadnohercegovačke će kao i do sada nastaviti institucionalno podržavati aktivnosti Crvenog križa.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba Petar Penava, predstavio je strukturu organizacije Crvenog križa Grada Zagreba kao najstarije i najveće organizacije u Hrvatskoj i projekte koje ova organizacija trenutno provodi u Gradu Zagrebu.
U cilju što bolje i kvalitetnije suradnje, posebno na planu realizacije zajedničkih projekata putem programa prekogranične suradnje, tajnik Crvenog križa Županije Zapanohercegovačke Josip Zelenika izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba i najavio potpisivanje sporazuma o suradnji između ove dvije organizacije.

Šesteročlano izaslanstvo gradskog društva Grada Zagreba boravit će u Županiji Zapadnohercegovačkoj do 15. lipnja 2019. godine tijekom kojeg će razgledati znamenitosti Županije Zapadnohercegovačke./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte