Hrvatski Medijski Servis

Široki Brijeg i Žepče potpisat će povelju o suradnji i prijateljstvu

U ponedjeljak, 25. veljače 2019. godine, s početkom u 19:00 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni susret ”Večer s gospodarstvenicima” koju organizira Ured gradonačelnika Grada Širokog Brijega.

Središnja tema ovogodišnjeg susreta je potpisivanje svečane povelje o suradnji i prijateljstvu između Općine Žepče i Grada Širokog Brijega.

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika sa stanjem gospodarstva u Širokom Brijegu i njegovim perspektivama, kao i aktualno stanje i perspektive gospodarstva Općine Žepče.

Program radnog dijela susreta:

  • Pozdravno obraćanje domaćina – Gradonačelnika Mire Kraljevića
  • Pozdravno obraćanje načelnika Općine Žepče Mate Zovke
  • Potpisivanje svečane Povelje o suradnji i prijateljstvu između Općine Žepče i Grada Širokog Brijega
  • Gospodarstvo Žepča – aktualno stanje i perspektive
  • Gospodarstvo Širokog Brijega – aktualno stanje i perspektive

”Pozivamo sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret te da zajednički tražimo načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu”, navode iz Grada Širokog Brijega.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Uredu gradonačelnika na tel: 039/702-826, ili na e-mail: ured.gradonacelnika@sirokibrijeg.ba

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte