ŠIROKI BRIJEG Hit predstava “Brodolomke” u petak

Nova hit predstava “Brodolomke” u koprodukciji Kazališta Moruzgve iz Zagreba i Ludens Teatra iz Koprivnice gostovat će 11. listopada(petak) u širokobriješkom kinu Borak s početkom u 20 sati.

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu.

Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu, navodi se u najavi.

U predstavi glume: Anita Matić Delić, Sanja Milardović, Nataša Kopeč, Lada Bonacci i Sven Šestak.

Ulaznice po cijeni od 10 KM u prodaji na blagajni kina Borak dva sata prije početka predstave.

DIVA, u suradnji s Lux Business barom i From Herzegovina with love, organiziraju Žensko druženje prije hit predstave “Brodolomke” u 19 sati u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg. Žensko druženje prije predstave je idealna prilika za poticanje kulture i ženskog aktivizma te povezivanje u svrhu osnaživanja žena budući da, balansirajući između privatnih i poslovnih obveza, žene teško izdvajaju vrijeme za sebe, poručile su organizatorice./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI JUNIOR SARAJEVA

Rijad Sadiku potpisao za Zrinjski

Rijad Sadiku novi je nogometaš mostarskog Zrinjskog, nakon što je danas potpisao ugovor, piše Faktor.ba. - Zrinjski službeno potvrđuje angažman Rijada Sadikua, 20-godišnjeg defanzivca koji...