ŠIROKI BRIJEG Hit predstava “Brodolomke” u petak

Nova hit predstava “Brodolomke” u koprodukciji Kazališta Moruzgve iz Zagreba i Ludens Teatra iz Koprivnice gostovat će 11. listopada(petak) u širokobriješkom kinu Borak s početkom u 20 sati.

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu.

Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu, navodi se u najavi.

U predstavi glume: Anita Matić Delić, Sanja Milardović, Nataša Kopeč, Lada Bonacci i Sven Šestak.

Ulaznice po cijeni od 10 KM u prodaji na blagajni kina Borak dva sata prije početka predstave.

DIVA, u suradnji s Lux Business barom i From Herzegovina with love, organiziraju Žensko druženje prije hit predstave “Brodolomke” u 19 sati u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg. Žensko druženje prije predstave je idealna prilika za poticanje kulture i ženskog aktivizma te povezivanje u svrhu osnaživanja žena budući da, balansirajući između privatnih i poslovnih obveza, žene teško izdvajaju vrijeme za sebe, poručile su organizatorice./HMS/

Najnovije