Široki Brijeg: Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti izazvao veliko zanimanje

U utorak su Akademiju likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu povodom Dana otvorenih vrata posjetili osnovnoškolci, srednjoškolci i ostali brojni gosti.

Program je počeo pozdravnim govorom dekana, te dodjelom nagrada za izvrsnost najboljim studentima za diplomska ostvarenja u protekloj akademskoj godini, piše Jabuka.tv.

One su pripale Iti Kosović, Lani Rebac i Veroniki Strinić. 

Vjerujemo kako će im ova priznanja za njihov rad i ostvarene rezultate na diplomskom studiju biti snažan vjetar u leđa i poticaj za daljnje uspjehe i razvoj, a njihovim kolegama inspiracija u njihovom budućem radu, poručuju iz Akademije.

Nakon službenog otvaranja, posjetiteljima i budućim kandidatima za upis Akademije likovnih umjetnosti, prezentirane su informacije o studijskim programima, a potom je uslijedio obilazak studentskih klasa, upoznavanje s praktičnim radom studenata i razgovori o njihovim likovnim radovima pri čemu su studenti iz prve ruke podijelili svoja iskustva.

Nakon toga, posjetitelji su na grafičkom odjelu imali priliku vidjeti kako se tiskaju grafike, što su prezentirali studenti Akademije uz asistenciju profesora, a na kraju im je u radionicama za obradu stakla prezentiran i postupak izrade vitraja. Kandidati za upis na preddiplomski studij dobili su informacije i savjete kako na najbolji način pripremiti mape za prijemni ispit.

Iz Akademije zahvaljuju svima na dolasku za koji se nadaju da je bio ugodan, inspirativan i informativan.

Foto-galeriju možete pogledati OVDJE.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img