SIP uklonio rezultate koji su objavljeni na stranici Izbori.ba prije zatvaranja birališta

***19:30*** Nakon skandaloznog objavljivanja rezultata za hrvatskog i bošnjačkog člana Predsjedništva prije zatvaranja biračkih mjesta SIP je spomenute rezultate uklonio sa svojih službenih internetskih stranica. I dalje nije poznato tko je odgovoran za ovaj veliki propust.

Stranica izbori.ba, koja je službena stranica Središnjeg izbornog povjerenstva je danas oko 16:00 sati prikazala rezultate za hrvatskog i bošnjačkog člana Predsjedništva.

Rezultati su objavljeni pod 2016. godinom, ali su u pitanju dopisni glasovi iz inozemstva za Opće izbore u 2018. godini, piše Dnevnik.ba.

Nejasno sto je se događa sa stranicom izbori.ba, no u svakom slučaju riječ je o prvoklasnom skandalu.

Bilo da je riječ o testu, greški, tehničkim smetnjama itd, ono što je bitno jest da podaci zasigurno nisu stvarni. Primjerice, u Ključu i Orašju potpuno identične brojke, najbolji kandidat ima tek dvostruko vise glasova od 11. kandidata i taj najbolji kandidat je Diana Zelenika što je s obzirom na real političku situaciju jednostavno nemoguće./HMS/

Pogledajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...