Siniša Mihajlović prekida karijeru zbog teške bolesti

Siniša Mihajlović povlači se s funkcije trenera Bologne i prekida trenersku karijeru, piše Corriere dello Sport.

Talijanski dnevnik doznaje da je bivši izbornik Srbije ozbiljno bolestan. Bivši nogometaš Crvene zvezde, Rome, Lazija i Intera trebao bi se obratiti javnosti na današnjoj press-konferenciji.

“Neće više moći voditi Bolognu. Čeka ga druga utakmica, meč života”, piše talijanski dnevnik i ističe da nitko ne želi reći da se radi o tumoru dok se Mihajlović sam ne oglasi i ne otkrije o čemu se radi.

„U pitanju je neprijatelj“, stoji u članku.

„Mihajlović će izaći pred javnost i sve objasniti; koja je bolest, kakva je strategija liječenja i kakve su prognoze. Nadamo se da će sve dobro završiti“, piše Corriere u dramatičnom tekstu.

Talijanski dnevnik ističe da su dan ranije Mihajlovićeve kćeri Virginija i Viktorija objavljivale na društvenim mrežama radosne fotografije sa ljetovanja, a onda je u obitelji zavladao 24-satni tajac.

“Groznica, odsustvo, tišina, nedovršene rečenice, strah onih koji vole Sinišu. Desetine poziva jučer popodne i njemu, i supruzi Arijani i prijateljima”, piše Corriere dello Sport zaključujući da je situacija ozbiljna, ali i da je Mihajlović čovjek koji nikada ne odustaje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ODŽAK Urinirao u središtu pa napao policajce

Šezdesetogodišnji F. K. iz Novog Sela kod Odžaka jučer je prekršajno sankcioniran zbog nepromišljenog poteza koji je oko 16 sati učinio u središtu Odžaka,...