SESTRA ZENIČANKE KOJA SE UBILA BOMBOM: Bila je u drugom stanju

“Moja sestra bila je borac, a ne kukavica! Bila je lav od žene”, ovo su riječi kojima je počela ispovijest Elma Mujagić, sestra Naide Čičak (22), koja je u utorak, sat poslije ponoći, oduzela sebi život aktiviranjem ručne bombe u stanu kompleksa “Makovi”, gdje je živjela kao podstanar.

Posebno pogađa u srce informacija da je nastradala Čičak bila u drugom stanju te da je za pola godine na svijet trebala donijeti dijete.

“Naida je bila u drugom stanju s momkom S. H. Planirali su bebu, namjeravali se vjenčati. Ali, njegova majka bila je protiv. Naidin momak na kraju je otišao u Njemačku”, priča Mujagićeva za “Dnevni Avaz”.

Kaže da joj je Naida sve to priznala.

“Momak joj je obećavao da će biti uz nju. Na kraju ju je ostavio. Rekla mi je da strahuje da će joj uzeti bebu te da to neće dozvoliti makar i glavom platila”, priča sestra tragično nastradle djevojke.

Nema riječi da opiše bol za izgubljenom sestrom.

“Želim da svatko tko je i najmanje doprinio da Naida oduzme sebi život osjeti istu bol koju sada prolazimo moja majka, ja i ostatak obitelji”, poručila je Mujagić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

CVITANOVIĆ ČESTITAO PLENKOVIĆU

“Sigurni smo da će nova Vlada RH biti još snažniji zagovornik Hrvata u BiH”

Predsjednik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović , čestitao je Andreju Plenkoviću i HDZ-u na uvjerljivoj izbornoj pobjedi, prenosi Hrvatski Medijski Servis,-Čestitamo HDZ-u na velikoj povijesnoj...