Sergej Ćetković oduševio koncertom u Međugorju, uskoro stiže i Nina Badrić

Sergej Ćetković jeu petak navečer održao koncert za pamćenje u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju.

Upravo on je bio izvođač koji je održao zadnji koncert u ovom prostoru prije korone, točno prije dvije godine. Koliko se publika zaželjela njegovih pjesama, a on susreta s publikom, moglo se osjetiti tijekom cijelog koncerta, od prve do zadnje pjesme, piše Jabuka.tv.

Atmosfera je bila sjajna, nikome se nije išlo kući, a koncert je potrajao duže nego inače.

Da je izuzetno raspoložen i sretan što je ponovo u Hercegovini, Sergej je naglasio nekoliko puta. Na njegov poziv, publika je i zaplesala na pozornici, a jedan posjetitelj otišao doma s prslukom, koji je dobio od Segeja na poklon.

Uz svoje najveće hitove, izveo je i novi singl “Kofer” s kojim najavljuje novi album.

Ovo je prvi koncert koji se pod nazivom “Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini” – održavaju ovog ljeta u Herceg Etno selu Međugorje u organizaciji agencije PRimera, a naredni je 6. kolovoza, kada će nastupiti Nina Badrić.

Jednako kao i za koncert Sergeja, veliki interes vlada i za koncert glazbene dive Nine Badrić. Veliki dio ulaznica je već prodan, a kupiti se mogu na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko Kupikartu.ba, gdje se uz Visa karticu mogu kupiti po popustu -15%.

Generalni sponzor koncerata je BH Telecom; Sponzori: Džajić, Pfanner i XL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Umrla četverogodišnja kći američkog repera

Lauren Maxwell, četverogodišnja kći repera Fettyja Wapa, preminula je iz još nepoznatih razloga, a vijest o njenoj smrti potvrdila je na Instagram profilu njezina...