SDP BiH traži da se hitno pronađu i kazne odgovorni za bombaški napad na kuću načelnika Irfana Čengića

SDP najoštrije je osudio jutrošnji bombaški napad na kuću načelnika Općine Stari Grad Sarajevo Irfana Čengića.

“Ovakvi napadi su pokušaj zaustavljanja pozitivnih procesa u ovoj općini, koje je načelnik u proteklih nekoliko mjeseci pokrenuo, a sve u interesu građana ove općine. U ovom, ali i u mnogim drugim slučajevima, nadležne institucije moraju pokazati snagu i otkriti počinitelje, kako se ovakvi slučajevi više ne bi događali”, naveli su iz SDP-a.

Poručuju da Kriminalne grupacije ne smiju upravljati procesima u ovoj općini, kao što je to bio slučaj u ranijem razdoblju vođenja ove općine.

“SDP BiH će kroz institucije sustava učiniti sve da se ovakvim djelima što prije stane ukraj, a očekujemo da se inicijativama za pooštoravanje kazni za ovakva djela pridruže i ostale stranke. Obitelji Irfana Čengića upućujemo riječi podrške, u nadi da će nadležne policijske i tužiteljske institucije hitno otkriti i najoštrije kazniti počinitelja ovog gnusnog napada”, priopćili su iz SDP-a.

Podsjetimo, jutros je nepoznata osoba je bacila eksplozivnu napravu na kuću načelnika općine Stari Grad Irfana Čengića ( SDP BiH)./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img