ORIGINALNO

Saznao za preljub pa režirao raskid uživo, snimku pogledalo više od 20 milijuna ljudi

Društvenim mrežama ovih dana kruži video koji prikazuje kako se na savršen način otarasiti partnera sklonog preljubu. Na Facebooku je već skupio više od 20 milijuna pregleda, a uz to i više od 30 tisuća komentara.

Velika većina korisnika te društvene mreže redom je čestitala muškarcu na ideji i realizaciji, a izvjesni Felipe posao je zaista odradio profesionalno, uz jako puno truda i mašte.

Ukratko, dragu je pozvao na romantičnu večeru kako bi obilježili drugu godišnjicu veze, dočekao je na vratima s ružama u rukama i konfetama, a uz to je većinu prostorija ukrasio svijećama, čokoladama i lijepim uspomenama koje su obilježile više od sedam stotina zajedničkih dana.

Ona je bila izvan sebe od sreće, ali samo dok je nije suočio s dokazima, prepiskama koje su otkrivale da se znala koji put golišava zaigrati i s njihovim prijateljem Santiagom. Od tih prepiski je napravio postere, a i Santiaga je nazvao da preko videopoziva sudjeluje u “svečanom činu”.

Njoj je za kraj uručio spakirane kufere./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Svoje stihove govorili pjesnici iz Širokog Brijega, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije „Književna večer s književnicima s područja Županije Zapadnohercegovačke“, u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj...