Hrvatski Medijski Servis

SASTANAK U MOSTARU NSBiH prvi put organizator jednog natjecanja pod okriljem UEFA-e

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u ponedjeljak predstavnike Nogometnog saveza BiH i nogometnih klubova HŠK Zrinjski i FK Velež.

Predstavnici Nogometnog saveza BiH upoznali su gradonačelnika Bešlića kako je na sjednici Izvršnog odbora UEFA-e održanoj u Ljubljani pod predsjedavanjem predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, donesena odluka da se Bosni i Hercegovini dodjeli organizacija U-17 Europskog prvenstva 2022. godine u nogometu za žene.

Naglasili su kako je tom odlukom ukazana velika čast Bosni i Hercegovini te Nogometnom savezu BiH, koji će po prvi put biti organizatori jednog europskog natjecanja pod okriljem UEFA-e.

S obzirom da će se utakmice na prvenstvu Europe igrati u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru, sastanak je održan s ciljem stvaranja neophodnih pretpostavki za odigravanja utakmica na stadionima mostarskih gradskih klubova, a sudionici sastanka složili su se kako će bit potrebno uključiti i više razine vlasti, priopćeno je iz Gradske uprave Mostara./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte