SARRI: “Mandžukić ne trenira s nama u dogovoru s klubom”

Mario Mandžukić već neko vrijeme ne radi s momčadi već odvojeno trenira u Juventusovom kampu. Takvo što može se promijeniti tvrdi Maurizio Sarri.

Od onog trenutka kada je Maurizio Sarri izostavio Marija Mandžukića s popisa igrača na koje računa u Ligi prvaka, postalo je jasno kako će Mandžukić napustiti Juventus. Bilo je zainteresiranih, u nekoliko navrata činilo se da će ostvariti transfer, ali još ništa od svega.

Posljednjih dana spominju se Manchester United i Milan, neki izvori tvrde kako ide prema Engleskoj, a neki kako ide prema Milanu, ali sve to može se ostvariti tek početkom iduće godine. Juventusov trener potvrdio je kako Mandžo dotad radi odvojeno od momčadi.

“Mandžukić ne trenira s nama u dogovoru s klubom. Ako dođe do nekakvih promjena, otvoren sam za sve opcije”, poručio je Sarri.

Kako god, šteta je napravljena i Mandžukić je predugo bez utakmica. Gdje god dobije minutažu, bit će mu jako teško./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

EUROLIGA OTKAZALA SEZONU

Ostanak Zadra u ABA ligi?

Izvršni odbor Eurolige donio je odluku o otkazivanju ostatka sezone u elitnom europskom klupskom natjecanju, kao i u Eurokupu za košarkaše koji je pod...