Hrvatski Medijski Servis

ŠAROVIĆ: Jasno je da je Dodik kapitulirao i “prodao” Republiku Srpsku

Foto: Fena

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović naglašava da je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik svojim glasom dobio mandatara, ali je to platio ulaskom Republike Srpske u NATO savez.

– Iako je obećavao da nikada neće prihvatiti ANP sada je potpuno jasno da je pristankom na ovaj dokument, kako god da se on zvao, Dodik aktivirao MAP i prodao Republiku Srpsku – smatra je Šarović.

Naglašava da kojim god imenom ovaj dokument sada nazvao, a sigurno će se pravdati ovih dana da to nije to, jasno je da je Dodik prekršio rezoluciju NSRS o vojnoj neutralnosti, priopćeno je iz Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

– Time je sebe postavio visoko na sramnoj ljestvici osoba koje su donijele jednu od ključnih odluka pogubnih za interese građana i ciljeve Republike Srpske – zaključio je Šarović u priopćenju./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte