SARAJEVO: Umrla još jedna beba, KCUS o tome šuti

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), ni mjesec i pol nakon smrti četvero djece koja su u sječnju umrla u roku od samo nekoliko dana, još nije objavio podatke o uzrocima koji su doveli do tih tragičnih ishoda, piše Pogled.ba. 

Njihove smrti još su pod velom tajni, a u međuvremenu, točnije prošlog tjedna, pojavila se informacija da je na Pedijatrijskoj klinici KCUS-a na Jezeru umrla još jedna beba, i to odmah nakon rođenja.

Ovu vijest su potvrdili prijatelji bliski nesretnim roditeljima. Okolnosti koje su dovele do smrti još jedne bebe, kao i u ranijim slučajevima, nisu službeno poznate jer iz KCUS-a, iako smo prošlog tjedna poslali pisani upit, nismo dobili nikakav odgovor.

Poznato je samo da je majka bebe primljena u bolnicu bez ikakvih komplikacija, s urednom trudnoćom te da je beba bila zdrava./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VLADA FBiH PROTIV PONUDE

Predstavnik Vlade RH bio za pokretanje Aluminija

Opunomoćenik hrvatske vlade i dio malih dioničara glasovali su u petak na sjednici skupštine posrnulog mostarskog Aluminiju za prihvaćanje prijedloga izraelsko-kineskog konzorcija o pokretanju...