Sarajevo u strahu: Čopori lutalica napadaju građane

Stanovnici sarajevskog naselja Grbavica već duže vrijeme žive u strahu od čopora agresivnih pasa prenosi Hrvatski medijski servis.

Posebno su agresivni navečer, doslovno izlaze na glavnu ulicu, napadaju ljude i zaustavljaju promet, piše NAP.

Tako su sinoć, kako je javila jedna građanka NAP-u, napali djevojku koja je izašla iz trolejbusa. Zaustavio se jedan taksista, koji ih je nekako uspio rastjerati.

Stanovnici ovog dijela Grbavice žive u strahu, a posebno su zabrinuti za djecu koja ne da ne smiju sama izaći iz zgrada kako bi otišli u školu ili vrtić koji su u blizini, već se više i ne igraju u obližnjem parkiću.

Osim sedam-osam agresivnih velikih pasa, odnedavno u ovom čoporu nalazi se i 10 štenadi, što dovoljno govori o navodnoj sterilizaciji koja se provodi u ovom gradu.

Stanovnici su se obraćali nadležnim inspekcijskim službama, ali do sada nitko nije reagirao. U zadnjih sedam dana na ovom lokalitetu tri puta su ničim izazvani, napali i ujeli ljude./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA

REINER: Prednost HDZ-a zaslužena je radom tijekom cijelog prošlog mandata

Kandidat HDZ-a u 1. izbornoj jedinici Željko Reiner izrazio je u nedjelju zadovoljstvo rezultatom izlazne ankete, po kojoj HDZ ostvaruje 61 mandat, poručivši kako...