Sarajevo: U sinoćnjoj pucnjavi iz auta u pokretu ubijen 19-godišnjak

U sinoćnjoj pucnjavi, koja se nešto prije ponoći dogodila u sarajevskom naselju Otoka, jedna osoba je smrtno stradala, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako se doznaje, pucnjava se dogodila u na glavnom raskrižju ulice Bulevar Meše Selimovića na potezu ulica Alije Kučukalića – Prijedorska.

Na spomenutoj prometnici se nalazio veliki broj pripadnika policije i službe Hitne pomoći koji su pružali pomoć osobi koja leži na cesti.

Tijekom noći spomenuti portal dobio je više dojava čitatelja koji kažu da je u pitanju pucnjava i da se u vozilu nalazilo više osoba od kojih je barem jedna smrtno stradala.

Iz MUP-a Županije Sarajevo su potvrdili ove informacije.

“Sinoć oko 23.35 sati, na raskrsnici ulica VII transverzale – Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca ŽTŽS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno kazneno djelo Ubojstvo (članak 166. KZ FBiH)”, potvrdila je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a ŽS./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img