SARAJEVO Policajci ostali zaprepašteni kada su pretresli stan; bebu sakrile u sanduk

Majka i njena kćerka tinejdžerica koje su uhićene prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, tijelo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živjele, otkriva „Dnevni avaz“

Stravičan prizor

Iz izvora bliskih Tužiteljstvu Županije Sarajevo doznaje se da je majka koja je pomogla kćerki da ubije bebu Azra Č., koja ima 47 godina.

Ona je odmah pokušala prikriti ovaj zločin i, umjesto da sve prijavi policiji, kćerki je pomogla da bebu, koja je nakon poroda u stanu ubijena, krvavu zamota u vrećicu i stavi u sanduk. Doznaje se da je tijelo mrtve bebe danima bilo u sanduku prije nego što su otkrivene, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomjesečnom pritvoru, dok je kćerka, s obzirom na to da je maloljetna, smještena u jednu odgojnu ustanovu. Sada se istražuje tko je sve od članova obitelji znao za ovaj slučaj.

Što je rekla

Prema neslužbenim informacija, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloljetna djevojka primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obilnog krvarenja i jakih bolova.

Liječnici su po prijemu odmah primijetili da se radi o krvarenju nakon porođaja i o svemu alarmirali policiju, koja je odmah izašla na lice mjesta. Iako je djevojka tvrdila drugačije, kako je dobila ozljedu, nitko nije povjerovao u njenu priču.

Krila trudnoću

Izvori spomenute dnevne novine tvrde da je tinejdžerica osumnjičena za ubojstvo, a majka za pomaganje. Pogotovo što je odmah znala za ovaj slučaj i danima šutjela.

Navodno ni susjedi nisu ništa primijetili, niti su znali da je djevojka trudna./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AUSTRALIJA

Rudarski div eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina

Britansko-australski rudarski div Rio Tinto ispričao se što je eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina u Zapadnoj Australiji koje datiraju iz posljednjega ledenog...