Hrvatski Medijski Servis

SARAJEVO Počela deseta sjednica Skupštine saveza općina i gradova FBiH

  • Ivan Vukadin, predsjednik Skupštine Saveza općina i gradova FBiH
  • Vesna Travljanin, direktorica Saveza općina i gradova FBiH
Foto: Profimedia/HMS

Deseta sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH održava se danas u Sarajevu, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na sjednici će, između ostalog, biti razmatrani izvješća sa sjednica skupštinskih komisija Saveza, te će se Predsjedništvo očitovati o Nacrtu zakona o lokalnoj samoupravi Županije Sarajevo kao i Prednacrtu zakona o građevinskom zemljištu koji je izradila radna skupina u kojoj je Savez imao svoja dva predstavnika.

Na sjednicu su pozvani i direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH, kao i direktor Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, s ciljem da se razmotre mogućnosti i načini za suradnju između Saveza i navedenih agencija.

Članovi Predsjedništva bit će upoznati i s nizom drugih informacija kao što su učešće predstavnika Saveza na sastancima tematskih podgrupa za izradu Strategije razvoja Federacije BiH, te informacija o izmjeni Upute o određivanju udjela kantona, jedinica lokalne samouprave i nadležnih županijskih tijela za ceste u prihodima od neizravnih poreza i načinu raspoređivanja tih prihoda za 2019. godinu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte