SARAJEVO: Oglasila se policija nakon samoubojstva Nedžada Čauševića

Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo kazao je da je Nedžad Čaušević, osumnjičeni za ubojstvo ženske osobe u Nedžarićima prilikom bijega pucao na policiji i potom izvršio samoubojstvo aktiviranjem ručne bombe.

Operativni centar MUP-a ŽS je, prema Hadžiabdićevim riječima, u 7:17 obaviješten da su dvije osobe zadobile ozljede za koje se sumnja da su proistekle upotrebom vatrenog oružja, na lokalitetu Nedžarića, točnije u ulici Aleja Bosne Srebrene.

– Odmah su na mjesto nesreće izašli pripadnici Uprave policije, kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, čiji liječnik je konstatirao smrt jedne osobe, dok je druga osoba prevezena na ukazivanje daljnje liječničke pomoći, prvo u Opću bolnicu, a kasnije i na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Nakon okončanja očevida kojim je rukovodio dežurni tužitelj Tužiteljstva ŽS, promet u ulici Aleja Bosne Srebrene je normaliziran – kazao je Hadžiabdić.

Od posljedica upotrebe vatrenog oružja smrtno stradala osoba S. T. (39), dok je osoba S. M. (59) zadobila teže tjelesne ozljede i zadržana na daljnjem liječenju. Van životne je opasnosti.

– Radeći na rasvjetljavanju kaznenih djela, u ovom trenutku kvalificiranih kao ubojstvo i izazivanja opće opasnosti s težom posljedicom, policijski službenici su identificirali osobu koja je osumnjičena za izvršenje, a riječ je o Nedžadu Čauševiću (41) – rekao je Hadžiabdić, prenosi Avaz.

Prema njegovim riječima, Policijska Uprava Istočno Sarajevo je na lokalitetu Krupca locirala vozilo koje je koristio osumnjičeni tokom izvršenja kaznenih djela, a poslije je lociran i osumnjičeni na obližnjem šumskom lokalitetu.

– Nakon što je primijetio policijske službenike pucao je iz vatrenog oružja, prilikom čega niko nije ozlijeđen. Izvršio je samoubojstvo aktivirajući ručnu bombu – kazao je Hadžiabdić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRIJE TOČNO GODINU DANA

Godišnjica smrti Jurice Jerkovića

Na današnji dan prije točno godinu dana preminuo je Jurica Jerković, zasigurno jedan od najvećih nogometaša u povijesti Hajduka.Na službenim stranicama kluba s Poljuda...