Hrvatski Medijski Servis

SARAJEVO: Jedna osoba ozlijeđena u požaru

Kako je priopćeno iz MUP-a Županije Sarajevo, policijski službenici Prve PU obaviješteni su u 8:40 sati da je došlo do požara u kući vlasništvo Dž. G, a koju koristi Dž. S.

“Istog dana oko 09:10 sati, pripadnici PVB Županije Sarajevo su lokalizovali požar i tom prilikom je Dž. G., vlasnik kuće, zadobio ozljede u vidu opekotina kože lijeve šake, dok je na prvom katu kuće nastupila materijalna šteta”.

O cijelom slučaju je obaviješten dežurni županiijski tužitelj u Sarajevu, te je po njegovom odobrenju očevid izvršen u prisustvu vještaka PPZ struke kao i očevidne ekipe MUP-a Županije Sarajevo.

“Vještak se na mjestu događaja izjasnio da je do požara došlo najvjerojatnije uslijed kratkog spoja na produžnom kablu koji se nalazio ispod jednog kauča u prostoriji dnevnog boravka, a u koji je bila uključena električna grijalica, uslijed čega je došlo do zapaljenja ostalih stvari u dnevnom boravku i kuhinje”, navode iz policije.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog događaja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte