Hrvatski Medijski Servis

SARAJEVO Hrvatski ministri nisu došli na sjednicu Vijeća ministara

Sjednica Vijeća ministara BiH, koja je bila zakazana za danas, nije održana zbog nedostatka kvoruma. Potvrdio je to novinarima zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, koji je kazao da se ova sjednica odgađa već treći put na zahtjev, prije svega, ministara iz reda hrvatskog naroda.

– Tako je bilo i danas. Predsjedatelj i ja smo dobili pismenu obavijest od ministara i zamjenika predsjedatelja Vijeća ministara BiH da danas neće nazočiti sjednici Vijeća ministara BiH, između ostalog i zbog nezakazivanja u odgovarajućim rokovima, nekim proceduralnim pitanjima, nedostavljanjem odgovarajućih materijala – naveo je Šarović, dodajući da su iskoristili tu svoju zastupičku mogućnost.

Kazao je kako ne može reći je li to opstrukcija, „vjerojatno ćemo znati za narednih sedam dana“.

– Smatram da je naša obveza, u skladu sa Zakonom, nazočiti sjednicama Vijeća ministara, jer za to smo plaćeni, to je naša obveza, to od nas očekuju građani – istaknuo je Šarović./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte