SARAJEVO Čović u nastupni posjet primio veleposlanicu Njemačke Margaret Uebber

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović primio je danas u Sarajevu u nastupni posjet veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u Bosni i Hercegovini Margret Uebber, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Tijekom sastanka, dužnosnici su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji, euroatlantskim integracijama, te pohvalnoj bilateralnoj suradnji.

Veleposlanica Uebber istaknula je da će se Njemačka nastaviti zalagati za suvremenu i razvijenu Bosnu i Hercegovinu, kao i za poboljšavanje već postojeće gospodarske i političke suradnje.

Dr. Čović istaknuo je pozitivan odnos dviju zemalja i potporu koju Njemačka kao pouzdan i snažan partner iskazuje Bosni i Hercegovini na putu ka članstvu u Europsku uniju i NATO. Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zaželio je dobrodošlicu veleposlanici Uebber, te uspjeh tijekom predstojećeg mandatnog razdoblja./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OTISKOM PRSTA STIGLA SLUŽBENA POTVRDA

Službeno identificirano tijelo Kobea Bryanta

Forenzičari su jučer službeno identificirali tijelo bivšeg košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta među ostacima helikoptera koji se u nedjelju srušio na brežuljku pored Los...