SARAJEVO Bivšem ravnatelju škole na Ilidži osam godina zatvora zbog spolnog odnosa s djetetom

Županijski sud u Sarajevu drugostupanjskom presudom osudio je nekadašnjeg direktora Desete osnovne škole na Ilidži Sudu Lavića na osam godina zatvora zbog kaznenog djela spolni odnos sa djetetom.

Kako su za Faktor kazali iz sarajevskog Županijskog suda, odbijene su žalbe obrane i optužbe te je potvrđena prvostupanjska presuda koju je u veljači 2017. godine izrekao Općinski sud u Sarajevu.

Lavić je uhićen 10. lipnja 2016. godine, kada su ga priveli pripadnici FUP-a po naredbi i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevo, zbog sumnje da je zlostavljao dijete radi zadovoljenja svog seksualnog nagona. Nakon okončanja istrage podignuta je i optužnica, nakon čega je uslijedilo suđenje, koje je bilo zatvoreno za javnost.

Lavića su organima gonjenja prijavile njegove kolege koje su primijetile da u “specijalne prostorije” škole dolazi jedna učenica. Pratili su ga i ubrzo shvatili što se dešava, s obzirom na to da je samo direktor imao ključeve spomenute prostorije./HMS/

Najnovije

PROPALI BOŠNJAČKI POLITIČAR

Armenci u panici- Lagumdžija odlučio slijediti Erdogana, stao na stranu Azerbejdžana

Bivši ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine,  bivši predsjednik SDP-a BiH, tvorac projekta majorizacije Hrvata u FBiH, "politički otac" Željka Komšića, a odavno već...