SARAJEVO Bivšem ravnatelju škole na Ilidži osam godina zatvora zbog spolnog odnosa s djetetom

Županijski sud u Sarajevu drugostupanjskom presudom osudio je nekadašnjeg direktora Desete osnovne škole na Ilidži Sudu Lavića na osam godina zatvora zbog kaznenog djela spolni odnos sa djetetom.

Kako su za Faktor kazali iz sarajevskog Županijskog suda, odbijene su žalbe obrane i optužbe te je potvrđena prvostupanjska presuda koju je u veljači 2017. godine izrekao Općinski sud u Sarajevu.

Lavić je uhićen 10. lipnja 2016. godine, kada su ga priveli pripadnici FUP-a po naredbi i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevo, zbog sumnje da je zlostavljao dijete radi zadovoljenja svog seksualnog nagona. Nakon okončanja istrage podignuta je i optužnica, nakon čega je uslijedilo suđenje, koje je bilo zatvoreno za javnost.

Lavića su organima gonjenja prijavile njegove kolege koje su primijetile da u “specijalne prostorije” škole dolazi jedna učenica. Pratili su ga i ubrzo shvatili što se dešava, s obzirom na to da je samo direktor imao ključeve spomenute prostorije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LJUBUŠKI

Svečanom sjednicom proslavljen Dan Grada

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Ljubuški, koja je održana danas u hotelu Bigeste, završena je ovogodišnja proslava Dana Grada Ljubuški, prva otkako je Ljubuški dobio...