Hrvatski Medijski Servis

RUŽA TOMAŠIĆ: Željko Komšić je grobar Bosne i Hercegovine

Ruža Tomašić

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić na društvenim mrežama komentirala je Opće izbore u BiH održane u nedjelju i izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva.

“Ponovni izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH glasovima Bošnjaka potvrda je majorizacije Hrvata na koju sam više puta upozoravala u EP-u. Nakon što je cijelu kampanju huškao na Hrvate, Komšić im sad poručuje da se nemaju čega bojati. Njega se naš narod sigurno ne boji, ali se nema razloga ni nadati dobrome od čovjeka koji je političku karijeru izgradio na prijevari i uzurpaciji hrvatskog mjesta u Predsjedništvu.

Ponavljanje slučaja Komšić pokazuje da je vrijeme u BiH stalo i da bez izmjene izbornog zakona i Ustava neće biti stvarne ravnopravnosti triju naroda ni političke stabilnosti. Na prijevari se ne grade dobrosusjedski odnosi, a bome ni država. Komšić je skupa s onima koji ga podržavaju da bi napakostili Hrvatima grobar Bosne i Hercegovine, a hrvatski se dužnosnici u BiH i Republika Hrvatska prema njemu trebaju odnositi kao prema drugom bošnjačkom članu Predsjedništva, što on objektivno i jest”, napisala je na svom profilu Ruža Tomašić, prenosi Direktno.ba./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte