Ruiz još teži u odnosu na prvu borbu protiv Joshue

Meksikanac Andy Ruiz Jr. i Britanac Anthony Joshua odradili su vaganje uoči sutrašnje borbe za četiri pojasa. Joshua će u uzvratu pokušati vratiti izgubljene pojaseve prije šest mjeseci kada je Ruiz šokirao boksački svijet pobijedivši Britanca u New Yorku.

Iako se spekuliralo da je Ruiz mršaviji u odnosu na prvu borbu, vaga je pokazala u Saudijskoj Arabiji 128,6 kilograma. To je čak sedam kilograma više u odnosu na prvu borbu, dok je Joshua na 107 kilograma, a u prvoj je bio na 112.

Zanimljivo, bez obzira na ishod meča, Joshua će zaraditi oko 60 milijuna eura, dok će se aktualni svjetski prvak Ruiz morat zadovoljiti s nagradom od 15 milijuna eura.

Boksački spektakl održat će se u Diriyah Areni koja je sagrađena usred pustinje, na 10.000 četvornih metara u povijesnoj jezgri, koja je pod zaštitom UNESCO-a i to za manje od dva mjeseca. Kapacitet Arene je 15.000 gledatelja, a nakon boksa ugostit će i teniski spektakl. /H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Starac zario sebi nož u stomak

Stariji muškarac R.K. koji živi na području općine Odžak pokušao je samoubojstvo oštrim predmetom. Potvrđeno je ovo iz policije, piše Oslobođenje.- Informaciju o...