Hrvatski Medijski Servis

Ronaldo do posljednjeg trenutka nije izlazio iz automobila pa ušetao po pehar

Osim dodjele Zlatne lopte u Parizu, sinoć je u Milanu održana i ceremonija dodjele nagrade za najbolje igrače Serije A u prethodnoj sezoni.

Na toj svečanosti bio je Cristiano Ronaldo koji je ovu prigodu iskoristio kako se ne bi morao pojaviti u Parizu na dodjeli Zlatne lopte koju nije osvojio.

Bio je to sjajan izgovor da ne vidi kako Leo Messi po šesti puta podiže nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

Talijanski novirani otkrili su i jedan bizaran podatak – Ronaldo se na ceremoniji pojavio tek kad je trebao dobiti ovu nagradu te je čitavo vrijeme prije toga sjedio u svojem automobilu.

Tek kada su mu poručili da će dobiti nagradu, izašao je iz vozila i u pratnji velikog broja zaštitara stigao na pozornicu gdje je preuzeo trofej.

“Nevjerojatno. Cristiano je čekao u automobilu do trenutka kada je trebao biti izabran za najboljeg igrača. Kada je došao trenutak za to ušao je u salu s velikim brojem zaštitara koji nisu dali kamerama da ga snimaju”, napisao je novinar Tancredi Palmeri.

Ronaldo je tako vjerojatno htio izbjeći pitanja o Zlatnoj lopti.


/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte