RODGERS: Nitko neće napustiti Leicester u siječnju. Ostajemo na okupu

Leicester City ponovno je hit na Otoku.

Lisice su u sjajnoj formi i ne znaju za poraz već osam utakmica u nizu. Iskoristili su kikseve Manchester Cityja proteklih tjedana i ušli u utrku za prvaka s Liverpoolom. Redsi su uvjerljivo vodeći s osam bodova prednosti, ali ni Leicesterovih šest ispred Cityja nisu zanemarivi.

Slično kao i “one” godine kad su ispisali bajku i uzeli kantu, samo što ove sezone igraju daleko atraktivniji nogomet. I tada su drugi, veći i moćniji gledali kako da ih iskoriste i ukradu im najvrjednije igrače. Isto je i danas, ali trener kluba s King Powera uvjerava da će njegova ekipa ostati na okupu.

“Nitko u siječnju neće otići iz momčadi. Kategorički to tvrdim. I siguran sam da ako pitate bilo koga iz vrha kluba, dobit ćete isti odgovor. Normalno je da špekulacija ima, to je i potvrda da radite dobro”, kazao je Rodgers.

Prvi pick engleskih velikana je James Maddison. Darovitog engleskog veznjaka želi Manchester United.

“Svi momci razumiju situaciju. Maddison je odlično počeo sezonu, veoma je produktivan. On je sjajan mladi igrač i ima svijetlu budućnost. Redovno komuniciram s direktorom i predsjednikom. Jasno je svima da želimo da ova momčad ostane na okupu”, naglasio je Rodgers te indirektno poručio svima da misle ozbiljno nastaviti utrku za prvaka.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije