Robert Prosinečki preuzeo crnogorsku nogometnu reprezentaciju

Robert Prosinečki novi je izbornik nogometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je u petak Izvršni odbor nogometnog saveza Crne Gore.

Prosinečki je kao izbornik vodio nacionalne timove Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a bio je trener i nekoliko turskih klubova, te je radio u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Crna Gora je bila bez selektora od početka prosinca, kada je sporazumno raskinut ugovor s Miodragom Radulovićem.

Na klupi crnogorske reprezentacije od obnove njene neovisnosti 2006. godine bili Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković, Faruk Hadžibegić i Miodrag Radulović.

Reprezentacija Crne Gore prvi meč u ovoj godini odigrat će 21. ožujka, protivnik u prijateljskom dvoboju bit će selekcija Bjelorusije u Antaliji. Prva natjecateljska utakmica Crnu Goru očekuje na jesen u Ligi nacija.

Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savičević i Prosinečki bili su jedni od predvodnika zlatne generacije beogradske Crvene zvezde koja je 1991. osvojila tadašnji Kup prvaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img