HIT KOMBINACIJA

Robert Kurbaša i Krešimir Mišak s komedijom “Pizza s Krešom” stižu u Mostar

Zamislite omiljenu pizzu, ako u nju dodate sastojke poput prepoznatljivog glumačkog umijeća, kao i zavidnog televizijskog iskustva – dobili ste okus koji najbolje opisuje novu kazališnu uspješnicu pod nazivom „Pizza s Krešom“, ” koja gostuje 28. ožujka u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Riječ je o komediji koja igra u sklopu Napretkovog tjedna kulture, a koja je nastala po motivima nezavisnog američkog filma s početka 80-ih godina prošlog stoljeća „Moja večera s Andreom“. Dramaturgiju i režiju potpisuje Robert Kurbaša.

5G mreža, pandemija koronavirusa, učinkovitost cjepiva, kao i zaključci ekonomskog foruma u Davosu samo su neke od tema o kojima u kvartovskoj pizzeriji diskutiraju dva stara prijatelja koje je život razdvojio. Riječ je o Robertu Kurbaši i Krešimiru Mišaku.

No iako se na prvu pomisao ostavlja dojam kao da je riječ o televizijskoj emisiji, suprotno je! Jer su ova dva prepoznatljiva lica iz svijeta kazališta i medija zamijenila uloge. Robert Kurbaša postaje televizijski voditelj, a Krešimir Mišak glumac. Uz njih djelatnicu u pizzeriji tumači mlada hrvatska glumica Nika Levak.

U ovom aktualnom kazališnom komadu koji govori o transhumanizaciji društva „na stolu“ će se naći i geostrateška, politička, ekonomska, ali i moralna i etička, religiozna i duhovna previranja. Upravo ono što nas sve tišti u 21. stoljeću.

Ulaznice po cijeni 10 KM, u prodaji su od srijede na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije na broj 063940584./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img