Hrvatski Medijski Servis

RIMAC KOD KRSTIČEVIĆA U MORH-u dogovarao suradnju s Hrvatskom vojskom

Dogovoreno je da će Mate Rimac održati predavanje kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu o vlastitom putu do uspjeha.

Ministar obrane RH Damir Krstičević izrazio je zadovoljstvo susretom s uspješnim mladim poduzetnikom te Mati Rimcu uputio čestitke na brojnim poslovnim uspjesima i postignućima, navode iz MORH-a.

Drago mi je što imate jasnu viziju, znanje i želju za uspjehom i u Ministarstvu obrane ćete uvijek imati podršku. Vjerujete u Hrvatsku, kao i pripadnici Hrvatske vojske i želim vam puno uspjeha u daljnjim projektima, rekao je Krstičević.

Mate Rimac zahvalio je ministru Krstičeviću na pozivu, predstavio je poslovna postignuća te je istaknuo kako će mu biti drago održati predavanje mladim kadetima Hrvatske vojske i sudjelovati na konferenciji o obrambenoj industriji i novim tehnologijama.

Govoreći o razvoju hrvatske obrambene industrije i partnerstvu hrvatske obrambene industrije s Ministarstvom obrane RH, ministar Krstičević najavio je održavanje konferencije na temu „Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije“ u studenom ove godine u Zagrebu.

Na konferenciji će prvi put sudjelovati i poduzetnik Mate Rimac, koji će govoriti o novim tehnologijama u industriji, izvijestili su iz MORH-a./Hina/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte