Hrvatski Medijski Servis

REZULTATI VJEŠTAČENJA U telefonu Lane Bijedić nema dokaza koji bi upućivali na njenog ubojicu

Vještačenje telefona svirepo ubijene Lane Bijedić, prema svemu sudeći, neće mnogo pomoći istražiteljima ovog misterioznog događaja koji već mjesec i pol dana privlači pažnju cijele regije.

Telefon, koji je otključan u jednoj njemačkoj agenciji, a prošlog tjedna dostavljen Federalnoj upravi policije (FUP), ne sadrži dokaze koji bi upućivali na to tko je ubojica 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentice građevine na sarajevskom Burchu.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, opsežna analiza poruka preko niz besplatnih servisa za komuniciranje nije donijela osobit napredak u istrazi.

Pronađena je samo fotografija, snimljena s vijadukta Studenci, na kojoj se nalazi mjesto gdje je u rijeci Studenčici ribar te kobne nedjelje pronašao tijelo ubijene djevojke.

Istražitelji MUP-a ŽZH i dalje rade na analizi snimaka nadzornih kamera prikupljenih s ulica koje je Lana prepješačila te dodatnim pojedinostima rekonstrukcije događaja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte