Sve vijesti

HNK Mostar

Rektor podvodio studentice u zgradi Fakulteta!

Ruski rektor Fakulteta, Igor Latinjin, u Moskvi je imao nekoliko bordela i noćnih klubova u kojima je podvodio djevojke, neke i u zgradi obrazovne institucije. Za tu vrstu poslovanja imao je čak i stručnjake za marketing.

Djevojke koje je podvodio ruski rektor Igor Latinjin (54) u Moskvi, prodavale su se za 100 eura po noći, imale su besplatan zdravstveni pregled svakih sedam dana te stručnjake za marketing, piše Telegraf.

Latinjin je rektor jednog od privatnih moskovskih obrazovnih sveučilišta i bivši časnik, a od nedavno je i medijska zvijezda u Rusiji zbog neuobičajenog načina zarade i života.

Dok je upravljao Institutom za povećanje kvalifikacija specijalista za preradu nafte i naftno-kemijske industrije, rektor Latinjin vodio je i nekoliko bordela.

U glavnom gradu Rusije otvorio je nekoliko intimnih salona i noćnih klubova. Jedan od njih se nalazi u zgradi Fakulteta.

Bio je i vlasnik jednog producentskog centra, a djevojke za rad u tim bordelima su birali upravo ‘stručnjaci’ iz tog centra. Oni su djevojke zvali na razgovore za foto-modele i maserke. Djevojke koje su bile zaposlene u bordelima u njima su i živjele, a sobe u kojima su stanovale bile su moderno opremljene.

Latinjin je uhvaćen u svojoj raskošnoj vili i mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od 18 godina. Kada su mu policajci pokucali na vrata odbio se predati, pa su ih oni razvalili i priveli ga./HMS/

Najnovije

VISOKI PREDSTAVNIK EU

BORELL: Najoštrije osuđujem užasan napad naoružane bande na pripadnike Policije Kosova

Visoki predstavnik Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost Josep Borell osudio je napad na pripadnike Kosovske policije kod Banjske i poručio da napadi...