HRVATSKI NOGOMETAŠI

Rebić: Zašto bih se ja nametao kao vođa Milana? Imamo Zlatana za to

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić prije dva dana je i službeno postao novi igrač Milana. S talijanskim prvoligašem je potpisao ugovor do 2025. godine, a za klupski kanal je odmah po potpisu ugovora podijelio dojmove.

“Kad sam stigao prošle sezone, nisam mislio da ću se tu nametnuti kao strijelac. Htio sam momčadi pomoći na druge načine. No onda sam zabio 12 golova i nadam se da će ih biti još i više ove sezone”, rekao je Rebić.

Sretan što igra sa Zlatanom

Njegov transfer se realizirao nakon što je Andre Silva otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru. Osim njega na San Siru ostaje i Zlatan Ibrahimović.

“Zlatan je sjajan igrač. Pomaže cijeloj momčadi i ima velik utjecaj na sve nas. Uvijek je zadovoljstvo igrati s njim. Ali ja sam koncentriran na svoju ulogu. Nadam se da ću igrati još i bolje”, rekao je Rebić pa komentirao tvrdnje da je on vođa Milana:

“Gledajte, imamo vođu izvan terena, a to je naš trener. Imamo i vođu na terenu, a to je Zlatan. Nema potrebe da se ja sad namećem kao vođa.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI SUDIONIK U MAJORIZACIJI HRVATA

Jerko Ivanković Lijanović u zatvoru u Zenici

Jerko Ivanković Lijanović, bivši ministar u platformaškoj Vladi Federacije BiH, koja je izabrana, bez sudjelovanja dva HDZ-a za koje je glasovalo blizu 90 posto...