ODMAH DO RONALDA

Rebić zabio skoro pola golova Milana

Ante Rebić je i golom za pobjedu Milana protiv Rome (2:0) u 28. kolu Serie A dokazao da je ovo njegova godina.

Nakon što mu je druga polovica prethodne godine, točnije početak aktualne sezone od dolaska iz Eintrachta u Milan bila očajna, Rebić se preporodio početkom 2020.

U deset prvenstvenih utakmica od početka godine postigao je osam golova. Zgoditak nije zabio na samo tri prvenstvena susreta u spomenutom razdoblju, ali je važno naglasiti da je protiv Cagliarija nastupio samo formalno, kao rezerva koja je dobila jednu minutu.

Rebić je u 2020. postigao osam od 18 prvenstvenih golova svoje momčadi ili čak 44 posto golova Milana od početka 2020. Naravno, u tom periodu je daleko najefikasniji kod Rossonera s četiri gola više od najbližeg suigrača.

Napadač Hrvatske nije impresivan samo na klupskom planu. Ove godine u Serie A zabija svakih 79 minuta, čime ima bolji prosjek od Cire Immobilea, najboljeg strijelca talijanskog prvenstva, koji postiže gol svakih 95 minuta ili Josipa Iličića, koji poentira svakih 89 minuta.

U jednoj od najjačih liga svijeta ispred Rebića je samo Cristiano Ronaldo koji od početka 2020. gol postiže svakih 69 minuta./index.hr/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije