LJUBUŠKI

Realizirana nabavka sterilizatora za potrebe Hospicija

U sklopu projekta prekogranične suradnje iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro – IMPHACT u Dom zdravlja Ljubuški, točnije u Centar za palijativnu skrb – Hospicij božanskog milosrđa je izvršena isporuka sterilizatora.

Nakon provedene procedure javne nabavke po PRAG procedurama, najpovoljniji ponuditelj je bila tvrtka Adrialine d.o.o. iz Banja Luke, a vrijednost sterilizatora je 2.450,00 KM bez PDV-a.
Kako smo i ranije izvještavali, Dom zdravlja Ljubuški uspješno i u ostavljenim rokovima, izvršava sve planirane aktivnosti u sklopu ovoga projekta prekogranične suradnje.

Osim nabavke medicinske opreme, u narednom periodu nam predstoji sastanak projektnih partnera u Podgorici, organizacija edukativnih radionica za ciljane skupine (soc. radnike i članove obitelji palijativnih bolesnika) i prezentacija projektnih aktivnosti predstavnicima nevladinih organizacija te predstavnicima vlasti na lokalnoj i područnoj razini./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZA ONE KOJI NE ZNAJU ILI SE PRAVE LUDI

Tko su legitimni predstavnici i zbog čega bez legitimnog predstavljanja nema demokracije?

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je za N1 kako termin "legitimno predstavljanje" ne postoji na "Wikipediji i drugim mjestima", ali da tamo...