‘Real dogovara najveći ugovor u povijesti za Mbappea’

Francuski mediji i dalje su uvjereni i barataju informacijom da Kylian Mbappe odlazi iz PSG-a i na ljeto se pridružuje Real Madridu.

Mbappe je za PSG odigrao 288 utakmica, postigao 241 i namjestio 105 golova. Francuski mediji pišu da PSG napušta na kraju sezone nakon sedam godina i to kao slobodan igrač. Real ga dobiva bez odštete jer mu za četiri mjeseca završava ugovor s PSG-om, piše SK.

“Realnost koja u ovom slučaju nikako ne ide u korist PSG-u je da nema manevarskog prostora kako bi Mbappeu dao ponudu koja se ne odbija. Razlog je ograničenje koje im nameće financijski fair play. Sportski direktor Lucas Campos to je zadnjih tjedana više puta ponovio užem vodstvu kluba. To ne predstavlja samo problem u pogledu sada već izvjesnog Mbappeovog odlaska, nego i toga s kim ga nadomjestiti. Jer PSG umjesto Mbappea mora dovesti kapitalca i tako pokazati navijačima da nije izgubio ambiciju ni moć. To dodatno komplicira poziciju PSG-a jer na tržištu nema još “Mbappea”, piše L’Equipe.

“Najveća zvijezda francuskog nogometa pridružit će se najvećem klubu na svijetu. Real je jako optimističan. Iza kulisa dogovara najveći ugovor u povijesti kluba i to za kapetana Francuske. PSG, kao i njegovi suigrači iz reprezentacije znaju: Mbappe je odlučio da na kraju sezone odlazi u klub u koji je oduvijek htio. Bitka je izgubljena”, dodaje pak Le Parisien./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img