NAKON 12 GODINA BRAKA

Razvodi se omiljeni unuk kraljice Elizabete

Peter Phillips unuk kraljice Elizabete razvodi se od svoje žene Autumn Phillips nakon 12 godina braka. Par ima dvoje djece, Savannu (9) i Islu (7).

Peter radi kao marketinški konzultant, svoju ženu Autumn (također konzultanticu) upoznao je na Velikoj nagradi Kanade u Montrealu, njenom rodnom gradu.

Vjenčali su se 2008. godine. Časopis People je jednom prilikom istaknuo da je Peter, kad se rodio, bio peti u redu preuzeti prijestolje, ali sada kada je rođeno još nekoliko nasljednika, pao je na 15. mjesto.

Unatoč tome, Mirror piše da je Peter omiljeni kraljičin unuk.

Peter i Autumn nemaju kraljevske titule i ne smatraju se radnim članovima kraljevske obitelji. Kraljica im je ponudila počasne titule, koje je princeza Anne (Peterova majka, kraljičina kći) odbila, pa su njena djeca Peter Phillips i Zara Tindall odrasli bez titule. Njihov otac, kapetan Mark Phillips, bio je običan čovjek kada se oženio princezom Anne, pa je i on odbio titulu od kraljice.

Veoma sam sretna što su oba moja roditelja odlučila ne koristiti titule i što smo odrasli s mogućnošću raditi sve što želimo, istaknula je Zara.

Savannah i Isla su veoma bliske sa svojim kraljevskim rođacima princom Georgeom i princezom Charlotte. Savannah je 2018. godine postala senzacija kada je prekrila Georgeova usta tijekom godišnje manifestacije Trooping of the Colour, prenosi Index.

Buckinghamska palača nije izdala službenu izjavu o rastanku, prenosi InStyle./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Počinje provedba programa ranog otkrivanja raka dojke

Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i liječnici specijalisti različitih specijalnosti potpisali su u ponedjeljak u Mostaru Smjernice za upućivanje na...